4 db léggömbből álló, dekoratív matrica készlet - AnyAnak

4 db léggömbből álló, dekoratív matrica készlet

4 db léggömbből álló, dekoratív matrica készlet

DEKO.N.NNM.038

Új termék

4 db léggömbből álló, dekoratív matrica készlet, kiváló minőségű anyagból készült, amely élénkíti és gazdagítja belső terét.

ez a termék jelenleg nincs készleten,


32 600 HUF



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 390 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

Négy kis retro dekoratív léggömb. Formák, amelyek tökéletesen kihasználják a gyerekszoba falának egy részét. A léggömbök nagyok, 50-60 cm magasak.

Méretek:

sablon: 125 cm x 100 cm
léggömb: magassága 65 cm (2 db) és magassága 56 cm (2 db)

Megjegyzés: a léggömböket fényes fehér körvonallal vágják körülbelül 5 mm szélességben. A finom rajz nem teszi lehetővé a forma kis szegély nélküli vágását, ezért javasoljuk, hogy fehér falra ragasszon lufikat.


Az anyag erős akril alapú ragasztóval és úgynevezett blokkoló funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a matricán keresztül nem látsz semmilyen színes elemet a falon.

A matrica finom szerkezetű, alig látható (akárcsak az anyaga), de ez az anyag erős és szép színvisszaadást biztosít, ami ideális például állatok számára. A matrica finom felületi textúrája lehetővé teszi a karcolódást.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a matrica – bármilyen anyag falra – felhordása előtt gondosan elő kell készítenie a falat, alaposan letísztítani a felületet. A matricákat körülbelül 1 óra múlva lehet a falakra ragasztani. 20 nap az utolsó festés óta.