3 az 1-ben tanulótorony - AnyAnak

3 az 1-ben tanulótorony

3 az 1-ben tanulótorony

Csak elektronikusan

MMH1

Új termék

Gyermek, konyhai kisegítő torony 3 az 1-ben, fából, mely minősített erdőterületekről származik, környezetbarát színekkel festve.

ez a termék jelenleg nincs készleten,


111 300 HUF



Vásárlás telefonon +36707916982

SZÁLLÍTÁS FUTÁRRAL

csak 1 390 HUF

INGYENES SZÁLLÍTÁS

64 000 HUF felett

GYORS SZÁLLÍTÁS

1-5 napon belül

ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

14 napon az átvétel óta

Egyéb infó

A konyhai kisegítő egyfajta biztonságos platform, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy számos konyhai tevékenységben vegyen részt. Neki köszönhetően a kisgyermek nem csak azt látja, hogy mi történik a munkalapon. Különféle termékekhez nyúlhat, és kipróbálhatja a főzést. A bútor csúszda és színház funkciót is ellát.

A konyhai kisegítő, más néven tanulótorony egy speciális fából készült bútor, amely megkönnyíti gyermeke számára a segítségnyújtást a konyhában. Az asztallaptól a mosogatóig a bútor bármely részére felszerelhető. Saját, megemelt munkakörnyezete lehetővé teszi, hogy a gyerek már kiskorában elsajátítsa a konyhaművészet titkait. Megfigyeli és utánozza a felnőttek tevékenységét, megtanulja a tányérra helyezést, a zöldségek megmosását, a hozzávalókat vagy a tésztát. A konyhai kisegítő evésre is kiváló. A gyerek, aki felfedezte a séta örömét, mohón állva eszik.

A bútorok olyan gyermek számára készültek, aki már járt. Egy kis lépés megkönnyíti a belépést. A biztonságos platform három magassági beállítással rendelkezik. A bútor a használójával együtt nő. A készletben található kiegészítő táblának köszönhetően csúszdaként is használható. Magassága két szinten stabilizálódik. A konyhai kisegítő dekoratívsága miatt színházi játékra is alkalmas. A tantornyot speciálisan profilált lyukak segítségével történő önszerelésre tervezték. Oldalai 15 mm vastag rétegelt lemezből készülnek, míg a válaszfalak, a lépcsőház, az emelvény és a keresztléc 12 mm vastag rétegelt lemezből készül. A csúszda laminált MDF lemez. Csillagokkal ellátott függönyök is tartoznak hozzá.

A terméket önálló összeszerelésre tervezték.
Magasság: 90 cm
Méretek felül: szélesség 46 cm, mélység 33 cm
Alap méretei: szélesség 66 cm, mélység 51 cm
Szállítási idő 8-10 munkanap.

Adatlap
AnyagFa